Mar
14
2012

Presa în România

Am citit. Mi-a plăcut. Am analizat şi sunt de acord (după cum spuneam şi eu într-unul din articolele de pe blogul personal).

Bîrfă. Asta e presa noastră acum. O sumă de ţaţe şi beţivi, curve şi mincinoşi care dau din gură, şi 20 de milioane de oameni cască gura la porcăriile lor şi iau decizii bazate pe lăturile scuipate de amărîţii ăstia care mai şi fac bani de pe urma discursurilor lor cretine.

Iar radiourile… of doamne, aceleaşi piese identice on heavy rotation, dj care nu ştiu să pronunţe nume de trupe, Rihanna peste tot, plictisitor şi inutil.

Mi se urcă sîngele la cap cînd îi vad pe Măruţă, pe Simona Gherghe, pe amărîtul ăla de Morar cum invită în emisiuni toţi cîntăreţii de muzică populară care au uitat să cînte, în schimb se împuşcă în cap pe la televiziuni, îşi pun poalele catrinţelor în cap şi dau cu basmalele de pămînt trăgîndu-se de părul vopsit roşu.

Continuarea aici: http://www.printesaurbana.ro/2012/03/presa-aceasta-gluma-proasta.html

Horea

despre Horea nu se ştiu prea multe. Unii ar spune că la cîteva secunde după naşterea sa, limbajul php a fost rescris în întregime. Unii ar spune că el ar fi fost autorul. Ştim sigur că e inginer, e din Tg. Mureş, e cool şi-i place muzica aşa cum veţi observa şi dacă îi veţi accesa blogul personal.

More Posts - Website

5 comentarii + Adaugă comentariu

  • e cineva în ţara asta care să-l aibă la inimă pe Măruţă? :D

  • nevasta-sa, cred … dar nici cu ea nu sunt sigur :))))

    • îi doar piar mă Ilie. :)))

    • :))) Of! N-ai buton de like la commenturi aici. Imi era lene sa scriu un comment, dar n-am de ales. Commentul meu la reply-ul tau:

      Like!

  • who’s the chick? :)

Lasă un comentariu